Preguntes freqüents

Com puc contractar EmaginaTV?

Ho pots fer a través dels nostres punts de venda i botigues, trucant al 93 131 87 87, visitant la nostra web o contactant amb els nostres agents comercials.

Quan contractis el servei, rebràs el nostre descodificador i un correu electrònic de benvinguda al servei on se’t facilitarà l’usuari i contrasenya per a accedir al servei.

Què he de fer quan arribi a casa amb el descodificador?

Amb el dispositiu et proporcionarem una petita guia amb la que podràs connectar el Media Center al televisor sense cap dificultat. En 4 senzills passos, aconseguiràs que el dispositiu comenci a funcionar:

  1. Utilitza el cable HDMI subministrat (A), introduint un extrem al port HDMI del dispositiu i l’altre extrem a un port HDMI de la teva TV. A continuació, amb el comandament de la TV seleccioneu l’entrada HDMI triada.
  2. Connecta el cable de l’antena de casa teva (B) a l’entrada “ANT IN” del Media Center. Utilitza el cable d’antena que t’hem subministrat (C) per connectar-lo a l’entrada “ANT OUT” del Media Center i a l’entrada d’antena de la teva tele.
  3. Si teniu un cable Ethernet (D), connecteu-lo al port del Media Center i al router si el teniu a prop de la tele. Alternativament, podeu connectar el vostre Media Center a Internet via Wi-Fi més endavant durant el procés de configuració del dispositiu.
  4. Connecteu el Media Center al port d’alimentació (E) i una presa de corrent utilitzant la font d’alimentació que us hem subministrat.

El primer cop que connectis el Media Center al teu televisor has de completar la seva instal·lació i acabar de configurar-lo. És molt senzill, només has de seguir els passos que et pantalla.

A continuació et deixem uns vídeos que et poden ajudar en el procés d’instal·lació:

A quantes pantalles puc veure el servei d’EmaginaTV?

Podràs registrar fins a 8 dispositius diferents (un ja serà el propi descodificador): mòbils, tablets… i podràs gaudir de fins a 3 dispositius reproduint contingut de manera simultània.

Si vols veure-ho en una altra TV, necessitaràs un segon descodificador. Pregunta’ns per saber-ne més.

Puc fer servir el servei de EmaginaTV sense una compte de Google?

Per utilitzar el servei d’EmaginaTV no necessites tenir un compte de Google, n’hi haurà prou amb l’adreça de correu que vas proporcionar per al registre i el teu ID d’usuari (que t’enviem per mail). No obstant, si no tens un compte de Gmail o no està vinculat al Media Center, les teves aplicacions (entre elles la de TVUp), no podran ser actualitzades.

El servei d'EmaginaTV té permanència?

El servei no té permanència, però està condicionat a la devolució del descodificador a les nostres botigues al donar-se de baixa del servei.

Què faig si tinc problemes amb el descodificador d’EmaginaTV?

Primerament et recomanem que miris si en el següent enllaç https://tvup.es/preguntas_frecuentes.html hi trobes una solució al teu problema.

Si no ho trobes, truca’ns al 93 131 87 87 i mirarem d’ajudar-te.

En el cas que el problema estigui relacionat amb el teu compte d’usuari del servei de TVup, contacta’ns al 93 131 87 87 o bé enviant un correu a sac@emagina.cat

En el cas que el problema estigui relacionat amb el descodificador, i no haguem aconseguit resoldre’l reiniciant l’aparell, hauràs d’apropar-te a una botiga per procedir a canviar-lo.

Alguna pregunta més?

Si tens algun dubte més pots visitar la pàgina de preguntes i respostes de TVUP (https://tvup.es/preguntas_frecuentes.html) que segur que hi trobaràs la solució.

No obstant, també et pots posar també en contacte amb nosaltres trucant al 93 131 87 87 o per correu electrònic a sac@emagina.cat